kalender

Back to All Events

aper'eau Mechelen 2017 #2 - Grote Markt

  • Grote Markt Grote markt 1 Mechelen Belgium (map)

De eerste edtite van aper'eau Mechelen 2017 was er alvast "boenk" op! En lang hoeven jullie deze keer niet te wachten op een vervolg, want op 23 juni keren we terug naar de plaats waar het 3 jaar geleden allemaal begonnen is: onze Mechelse Grote Markt!

♫♫♫
Dein mee op de zomerse beats van DJ Kolumbus, C-Man & D-Rub!

✿✿✿
Genieten van het zomerse weer, uren bijpraten met vrienden en collega’s, om bij zonsondergang zelfs een dansje te wagen. Zet het weekend in stijl in met een lekkere pint, een glaasje bubbels of een knaller van een cocktail. Je honger stillen kan aan één van de heerlijke foodtrucks. En ja hoor, ook Tjop's is opnieuw van de partij!

Dit is hoe elke weekend zou moeten beginnen! :)

★★★ OP FACTUUR BESTELLEN.
Bedrijven kunnen op voorhand drankbonnetjes bestellen via mechelen@apereau.be

♫ ☼ Tot aper'eau! ☼ ♫